Godalgotas vietas starptautiskajā konkursā „Baltic Beauty 2022”

2022. gada 14. oktobrī Rīgā, Ķīpsalas izstāžu kompleksā, notika starptautiskā skaistumkopšanas pakalpojumu nozares izstāde – XXVIII International Hairstyling Festival. Pasākuma ietvaros sadarbībā ar Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju norisinājās konkurss Atvērtais frizieru skolu kauss „Baltic Beauty 2022”. Līdz ar tehnikuma izglītojamajām konkursos startēja topošie matu kopšanas speciālisti no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas profesionālās izglītības iestādēm.

Mūsu tehnikumu konkursā pārstāvēja programmas „Frizieru pakalpojumi” FR-21 grupas topošās frizieres Ariana Kapustina, Anastasija Skorodihina un Irīna Radionova. Jaunietes veica divus konkursa darbus uz manekengalvām nominācijās “Day style on long hair” (11 dalībnieki) un “Evening style on long hair” (9 dalībnieki). Konkursu gaitā tika veidotas mūsdienīgas dāmu frizūras no gariem matiem ikdienas un vakara pasākumiem. 

Konkursa rezultāti:

1. vieta – Irīna Radionova (“Evening style on long hair”), 

3. vieta – Anastasija Skorodihina  (“Evening style on long hair”),

5. vieta – Ariana Kapustina (“Evening style on long hair”).

Startējot starptautiska mēroga konkursā, īstenotas idejas, pilnveidotas kompetences, attīstītas sadarbības un pašvadītas mācīšanās prasmes, kā arī gūta praktiska pieredze konkursa aktivitāšu īstenošanā. 

Paldies konkursa dalībniecēm par radošumu, atbildību un izturību. 

Sveicam uzvarētājas! 

Informāciju sagatavoja skolotāja Valentīna Saulīte