Uzdrīksties uzvarēt 2022

2022. gada 16. novembrī mūsu tehnikuma izglītojamie – 2., 3., 4. kursa pavāru, konditoru un komercdarbinieku grupu pārstāvji – apmeklēja uzņēmējdarbības iedvesmas konferenci “Uzdrīksties uzvarēt”. Konference notika klātienē starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsalā”, Rīgā, pulcējot 6000 drosmīgākos un uzņēmīgākos jauniešus no visas Latvijas.

Konferences laikā spilgtākie Latvijas uzņēmēji un mākslinieki dalījās ar iedvesmojošiem pieredzes stāstiem par drosmi un izdošanos biznesā un profesionālajā darbībā. Audzēkņiem bija iespēja apmeklēt partneru stendus, kā arī piedalīties izlozēs un laimēt piemiņas dāvanas. Programmu bagātināja spilgti šovi ar Latvijas un ārvalstu mākslinieku uzstāšanos, piemēram, Chris Cross (Christopher Woschitz) no Austrijas, pasaules skatuves mākslas čempions, Amber Strings, stīgu instrumentu ansamblis, uzvarētāji pasaules talantu olimpiādē, u.c.

Pasākums tika īstenots Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsta vispārējas un profesionālās izglītības iestādes” ietvaros.

Informāciju sagatavoja profesionālās izglītības skolotāja Anželika Dorofejeva