Sadarbība ar „MSC Shared Service Center Riga”

2022./2023. mācību gada pirmajā pusgadā mēs turpinājām mūsu aktīvo sadarbību ar kompāniju „MSC Shared Service Center Riga”. Šobrīd tā tika īstenota tematisko lekciju formā.

2022. gada 8. septembrī 4. kursa loģistikas darbinieku grupa kopā ar Raivi Trenko ar reāliem piemēriem no dzīves padziļināja savas zināšanas jautājumā „Finanses pārvadājumos”.

Savukārt 22. septembrī MSC speciālisti Jeļena Zaceste un Edgars Graumanis pasākuma „Ievads robotikas procesu automatizācijā” laikā piedāvāja iespēju mūsu 2. kursa datorsistēmu tehniķiem un vairākiem topošajiem programmēšanas tehniķiem tuvāk iepazīties ar IT zināšanu izmantošanu loģistikas uzņēmumā. Pasākuma laikā tika apspriesti jautājumi par RPA būtību, priekšrocībām un izaicinājumiem, kā arī RPA tirgus pārskati un attīstības tendences.

Tāpat 5. oktobrī tehnikuma topošajiem klientu apkalpošanas speciālistiem (KS-11 un KS-41) tika organizēta lekcija „Klientu apkalpošana”. Kopā ar lektori Annu Demidovu izglītojamie apsprieda jaunākos statistikas datus par klientu apkalpošanu, labas klientu apkalpošanas nozīmi, proaktīva klientu servisa īpatnības, paņēmienus, kā nodibināt attiecības ar klientu un kā rīkoties ar neapmierinātu klientu.

Ceram, ka visi minēti pasākumi veicinās mūsu tehnikuma izglītojamo profesionālās pašapziņas un meistarības attīstību. Noteikti arī plānosim mūsu tālāko sadarbību ar kompāniju „MSC” jaunajā gadā.

Paldies arī mūsu skolotājiem – Dmitrijam Sirotko, Olgai Iznovai, Olgai Bazarovai un Kirilam Ļebedevam – par pasākumu organizēšanu un moderēšanu.

Informāciju sagatavoja pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs