Badmintona čempionāts Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā

2023. gada janvārī Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā notiek čempionāts badmintonā starp jaunietēm un jauniešiem. Priekšsacīkšu spēles tika izspēlētas grupās sporta stundās, un pēc tam sporta skolotāji uz finālturnīru uzaicināja 12 spēcīgākos spēlētājus no meiteņu un puišu vidus.

No 16.01.2023. līdz 18.01.2023. notika meiteņu finālspēles, kurās tika noskaidrotas godalgoto vietu ieguvējas: trešo vietu ieguva Samanta Kergele (LD-11), otro – Oļesja Bojarova (LD-11), bet par turnīra uzvarētāju kļuva Darja Toropova (LD-21). Apsveicam medaļnieces!

Nākamnedēļ norisināsies puišu spēļu finālposms. Spēles notiks Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma sporta zālē (Strādnieku ielā 16) otrdien, 24. janvārī, un ceturtdien, 26. janvārī, no plkst. 15.30 līdz plkst. 18.00. Sacensību galvenais tiesnesis ir sporta skolotājs Jevgeņijs Novajonoks.

  Līdzjutēji ir laipni aicināti atbalstīt turnīra dalībniekus!!!

No spēcīgāko spēlētāju vidus tiks nokomplektētas meiteņu un puišu komandas, kas pārstāvēs Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma vārdu Latgales reģiona 33. AMI spartakiādē, kas notiks mūsu tehnikumā šī gada martā.

Informāciju sagatavoja sporta organizators Aleksejs Lavrenovs