Noslēgusies labdarības akcija “Tu esi mans draugs”

No 2023. gada 26. janvāra līdz 9. februārim Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā Valentīndienas ietvaros norisinājās labdarības akcija “Tu esi mans draugs”. Labdarības akcijas ietvaros bija plānots saziedot mantas Daugavpils dzīvnieku patversmes iemītnieku vajadzībām. Tehnikuma korpusos tika nodrošinātas mantu pieņemšanas vietas ar kārbām, kur visi interesenti varēja atnest un atstāt barību sterilizētiem kaķīšiem un suņiem, konservus maziem kucēniem un kaķēniem, kārumus, kaķiem nepieciešamās kaķu tualetes un uzsūcošās smiltis, metāla bļodiņas suņiem, pavadas, kakla siksnas, sukas, segas un dvieļus, rotaļlietas kaķiem un suņiem.

Gūstot lielu atsaucību, tika pieņemts lēmums akciju pagarināt līdz 15. februārim, un pēc labdarības akcijas noslēguma, sašķirojot saziedotās dāvanas, 15. februārī viss tika nogādāts uz patversmi. Jāatzīmē, ka šogad saziedoto mantu bijis vairāk kā iepriekšējo gadu akcijās, kas liecina, ka akcija kļuvusi par labu tradīciju.

Atbalsts patversmei nepieciešams arī ārpus labdarības akcijām, kur var ziedot:

  • Labas kvalitātes barību kaķīšiem un suņiem (dzīvnieki ir dažāda vecuma un izmēra), īpaši aktuāla ir barība kaķēniem (konservi);
  • Patversmes iemītnieki ļoti priecāsies par kārumiem, kas paredzēti suņiem un kaķiem;
  • Kaķiem nepieciešamas kaķu tualetes un uzsūcošās smiltis;
  • Metāla bļodiņas suņiem, pavadas, kakla siksnas, sukas, segas un dvieļus;
  • Rotaļlietas kaķiem un suņiem.

Sīkāka informācija par patversmi atrodama www.facebook.com vietnē:

https://www.facebook.com/pages/Daugavpils%20Dz%C4%ABvnieku%20Patversme/182145378784938/

Daugavpils dzīvnieku patversme izsaka pateicību Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma labdarības akcijas dalībniekiem un administrācijai.

Informāciju sagatavoja interešu izglītības skolotājs Juris Ostrovskis