Karjeras atbalsta pasākums “RTU Karjeras diena 2023”

Lai uzzinātu savas iespējas un precizētu savu karjeras ceļu, mēs bieži sapņojam par iespēju parunāt ar reālu firmu pārstāvjiem. Bet tas nav tik grūti, ja jūsu kalendārā ir atzīmēta RTU karjeras diena!

Šogad lielisku iespēju precizēt vai atrast savu karjeras ceļu ieguva 15 mūsu tehnikuma izglītojamie, kas 2023. gada 17. martā kopā pedagogu karjeras konsultantu devās ekskursijā uz Rīgu, lai apmeklētu Starptautiskajā izstāžu centrā notiekošo 20. uzņēmumu izstādi “RTU Karjeras diena 2023”.

Ikviens apmeklētājs varēja personīgi uzrunāt interesējošo uzņēmumu, iepazīties ar tā pārstāvjiem, uzdot sev interesējošos jautājumus, izzinot karjeras un prakses iespējas. Uzņēmumi sagatavoja īpašus pārsteigumus interesentiem – atraktīvas aktivitātes, konkursus un saistošus testus. Bija iespēja apmeklēt vairākus karjeras aspektiem veltītus izzinošus seminārus.

Izstādē izglītojamie sastapa vairāk nekā 110 uzņēmumu pārstāvjus no dažādām nozarēm. Vispopulārākie mūsu izglītojamo vidū bija tādi uzņēmumi kā “Schneider Electric”, “Cognizant”, “MSC Shared Service Center Riga”, “Mikrotik”, “Rimi”, “Edge Autonomy”. 

Ja Jums ir interese, šeit (https://drive.google.com/file/d/1e95KLjKgUs8nSdJTFefgpL3G05_GO164/view?usp=share_link) jūs varat atrast informatīvu izstādes katalogu, kurā prezentēti visi dalībnieki: firmu apraksti, darbības nozare, iesaistīšanās iespējas, noderīgas studiju programmas, kas interesē konkrētu uzņēmumu, kontakti un karjeras pozitīvais piemērs. 

Informāciju sagatavoja pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs