Piedalīšanās Erasmus+ Edu2Grow projektā

Šogad, no 15. marta līdz 25. martam, profesionālās un interešu izglītības skolotājs Kirils Ļebedevs piedalījās Erasmus+ Edu2Grow “Aurora Borealis” projektā, kas norisinājās Somijā, Rovaniemi pilsētā pie paša Ziemeļu polārā loka, lai pilnveidotu savas zināšanas un prasmes IKT jomā un izmantotu tās ikdienas darbā.

Šo desmit dienu laikā pasniedzējs piedalījās dažādās diskusijās un aktivitātēs kopā ar saviem ārvalstu kolēģiem, prezentēja mūsu mācību iestādi un pilsētu, dalījās ar savu pieredzi un zināšanām, guva jaunas zināšanas un pieredzi un, protams, baudīja lieliskas ainavas, iepazinās ar somu kultūru un arhitektūru, un pat baudīja ziemeļblāzmas pasakainās gaismas.

Šis brauciens deva iespēju paplašināt IKT rīku klāstu, kuru pasniedzējs izmanto ikdienas darbā, sniedza lielisku komunikācijas pieredzi ar ārvalstu kolēģiem, kas ļāva ne tikai salīdzināt, kā ir pie mums un kā ir citās valstīs, bet arī pilnveidot savas angļu valodas zināšanas.

Milzīgs paldies Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma projektu vadītājai Sandrai Celmiņai par iespēju piedalīties šajā projektā, kā arī ārvalstu kolēģiem par iegūto vērtīgo pieredzi un lieliskajām emocijām.

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma Erasmus+ programmā īstenoto skolu sektora projektu “Pedagogu profesionālā pilnveide kvalitatīvai izglītībai” (Nr. 2022-1-LV01-KA121-SCH-000059137) līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.

Informāciju sagatavoja profesionālās izglītības skolotājs Kirils Ļebedevs