Atvērto durvju dienas 2023

2023. gada 3.-5. aprīlī Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums vēra savu trīs korpusu durvis un sniedza skolēniem iespēju iepazīt izglītības piedāvājumu pasākuma “Atvērto durvju dienas” ietvaros. Šogad tehnikumu apmeklēja 63 izglītojamie. 

Neskatoties uz to, ka skaits nav tik liels, kā bija sākotnēji plānots, gribētos norādīt, ka tehnikumu kopā apmeklēja audzēkņi no astoņpadsmit Daugavpils pilsētas un Latgales reģiona izglītības iestādēm! Un praktiski visi atbrauca, lai precizētu savu profesionālo izvēli, kā arī ar vēlmi klātienē iepazīties ar mācību vidi, dzīvošanas apstākļiem dienesta viesnīcā un parunāt ar saviem topošajiem pasniedzējiem.

Starp mūsu viesiem bija izglītojamie no Daugavpils 11. pamatskolas, Daugavpils centra vidusskolas, Daugavpils Draudzīga aicinājuma vidusskolas, Daugavpils iespēju vidusskolas, Daugavpils tehnoloģiju vidusskolas-liceja; J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas, Daugavpils zinātņu vidusskolas, no Aglonas un Jēkabpils 2. vidusskolas, Krāslavas ģimnāzijas, kā arī no Biķernieku, Indras, Lāču, Lauceses, Priežmalas, Randenes, Rušonas un Rēzeknes 3. pamatskolas.

Paldies nodaļu vadītājiem, skolotājiem par idejām un ieguldīto darbu! Pateicamies aktīvajiem izglītojamajiem par iesaistīšanos pasākuma vadīšanā, par kaislīgu darbu un atbildīgu attieksmi.

Informāciju sagatavoja pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs