Jauna pieredze un jauni sasniegumi!

2023. gada 11. un 12. maijā divas Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma komandas piedalījās jauniešu hakatonā “Proto-Moto-Loto”, kas notika Daugavpils Universitātē. Pasākuma ietvaros izglītojamajiem divu dienu laikā bija jāsagatavo digitāls, interaktīvs, virtuāls un/vai taustāms produkts, kas palīdzētu vairot Daugavpils Inovāciju centra atpazīstamību un nodrošināt jaunu klientu piesaisti.

Komanda „Voxet” (PR-11 grupas izglītojamie Vadims Dimbovskis, Dmitrijs Malgins, Edmunds Truskovskis) piedāvāja izstrādāt virtuālo tūri, lai pēc iespējas vairāk piesaistītu dažādus cilvēkus Daugavpils inovāciju centra pasākumiem un ar to ieinteresētu plašākus sabiedrības slāņus. Par savu ideju puiši ieguva RTU ZIC dizaina fabrikas specbalvu.

Savukārt komanda „Forever First” (KS-11 grupas izglītojamās Vineta Tukiša, Laura Muravjova, Veronika Olikainena, Klinta Susojeva un topošais elektrotehniķis Raivis Bareika) par savu koncepciju Inovāciju centra virzīšanu sociālajos tīklos ieguva 3. vietu un naudas balvu!

Prieks bija redzēt arī mūsu absolventus uzvarētāju komandā, ko veidoja Daugavpils Universitātes studenti.

Mēs lepojamies ar mūsu izglītojamo iniciatīvu un sasniegumiem!

P.S. Šeit Jūs varat iepazīties ar komandas „Forever First” video par Daugavpils Inovāciju centru instagramā: https://instagram.com/dic__2023?igshid=MzRlODBiNWFlZA

Informāciju sagatavoja pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs