Skolotāju Goda balva 2023

Es dažreiz esmu bijusi kā ezēns mazs,
Kas sapratis, ka dotas viņam adatas,
Kurš diemžēl nesaprot, ka labu viņam vēl,
Un labam pretī dur ar spicēm vēl un vēl…

Es biju kā no olas šķīlies cālītis,
Kurš knābīti ir ziņkārībā atvēris,
Kas trauc uz ligzdas malu ne aiz ļaunas spīts,
Bet tādēļ, ka viss nezināms un miglā tīts.

To pacietību, lai man ragus aplauztu,
Kas taisa katru buciņu par badīgu,
To mīlestību, skolotāj, ko dalījāt,
Ar visiem zemes ziediem nekad neaizstāt…

/A.Celma/

Sagaidot starpatutisko Skolotāju dienu, 2023.gada 29.septembrī, mūsu tehnikumā noritēja unikāla “Skolotāju Goda balvas 2023” pasniegšanas ceremonija. Šāda veida pasākums notika pirmo reizi.

Kopumā tika izvirzītas 11 nominācijas, kas atspoguļoja mūsu skolotāju daudzveidīgās īpašības. Viņu vidū bija stilīgākie, izpalīdzīgākie, jautrākie, nopietnākie, enerģiskākie, runīgākie, radošākie, asprātīgākie, labsirdīgākie, smaidīgākie un noslēpumainākie skolotāji. Nominācijas tika pasniegtas, balstoties uz 2., 3. un 4. kursa izglītojamo aptaujas rezultātiem.

Īpašs paldies tehnikuma ansamblim “Gamma” un tā vadītājam Staņislavam Grabļevskim, kas radīja neatkārtojamu muzikālu svētku atmosfēru ar savu talantīgo izpildījumu un fantastisko enerģiju. Ne mazāk iespaidīgs bija arī pulciņa “Fantāzija” dalībnieku mākslinieciskais priekšnesums, kas klātesošos pārsteidza ar savu graciozo izpildījumu. Paldies pulciņa vadītājai Annai Blakunovai par pašaizliedzīgo darbu.

Nobeigumā jāuzsver, ka ikviens mūsu tehnikuma skolotājs ir pelnījis pateicības vārdus par nenovērtējamo darbu, kas tiek veikts ikdienā. Lai šī lieliskā ceremonija kalpo kā motivācija turpmākajiem sasniegumiem.