Atvērto durvju dienas viesnīcu tīklā “SemaraH Hotels”

Katru gadu uzņēmumi no visas Latvijas rīko Atvērto durvju dienas, lai iepazīstinātu skolēnus un studentus gan ar saviem pakalpojumiem, gan ar prakses un darba iespējām. Arī šogad, 11. oktobrī, savas durvis vēra Latvijas viesnīcu tīkls “SemaraH Hotels”. 

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma topošie viesmīlības nozares speciālisti un profesionālās izglītības skolotājs Dmitrijs Bogdanovs apmeklēja vienu no šis tīkla viesnīcām “SemaraH Lielupe Hotel & SPA” Jurmālā. Apmeklējuma laikā viesnīcas pārstavji iepazīstināja ar viesnīcas tīklu vēsturi, mērķiem, kā arī stastīja par priekšrocībām, kuras var saņemt, izejot praksi vai strādājot uzņēmumā. Pēc prezentācijas studentiem bija iespēja pārbaudīt savu atmiņu interaktīvajā spēlē, atbildot uz jautājumiem par viesnīcu.   

Pēc tam viesnīcas personāls aicināja uz nelielu ekskursiju, lai parādīt viesnīcas pakalpojumu klāstu un viesmīlības produktu dažādību. Ekskursijas laikā tiek saņemta lietderīga informācija, kas tiks izmantota mācību moduļa saturā, savukārt izglītojamajiem tā bija lieliska iespēja apdomāt prakses iespējas šajā uzņēmumā.

Informāciju sagatavoja profesionālās izglītības skolotājs Dmitrijs Bogdanovs