Konference “Uzdrīksties uzvarēt”

Š.g. 19.oktobrī mūsu tehnikuma audzēkņi – 1., 2., 3. kursu pavāru, loģistikas, elektriķu, programmētāju un komercdarbinieku grupu pārstāvji – apmeklēja uzņēmējdarbības iedvesmas konferenci “Uzdrīksties uzvarēt”. Konference notika Rīgā klātienē starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsalā”, pulcējot 6000 drosmīgākos un uzņēmīgākos jauniešus no visas Latvijas.

Šī gada konferences tēma bija “Apsteidz nākotni!”, un tajā veiksmīgi uzņēmēji, jauno tehnoloģiju pazinēji, radošo industriju un sporta jomas pārstāvji dalījās ar savu pieredzi, panākumiem un padomiem, lai iedvesmotu ļauties jauno tehnoloģiju iespējām, nepadoties izaicinājumu priekšā, sekmīgi pielāgoties izmaiņām biznesa pasaulē un sabiedrībā.

Programmu bagātināja spilgti šovi ar Eiropas karsēju sporta čempioniem “RTU Cheer“, pašmāju zināmāko reperi OZOLU un DJ Foxy Mandy, ka arī bija iespēja apmeklēt partneru stendus, kuri pārsteidza ar loterijām, konkursiem un jaunām zināšanām.

Pasākums tiek īstenots LIAA projektā “Inovāciju motivācijas programma”, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta “Swedbank”, Rīgas Tehniskā universitāte un Maxima.