Ziemassvētku ieskaņas pirmā mācību semestra noslēguma pasākumā

Šodien, 2023.gada 22.decembrī, tehnikuma aktu zālē tika uzburta īsta Ziemassvētku atmosfēra! Tomēr neiztika bez piedzīvojumiem, jo svētkus sabojāt ieradās “Grinča” mazmeita Grinta. Lai to nepieļaut “Kurpilsētas” iedzīvotāji Inna Lū, ar viņas nesalaužamo optimismu, un Labais rūķis, ar savu radošo domāšanu, atrada veidus, kā labot šo situāciju un ļāva Grintai izjust patiesu Ziemassvētku prieku. 

Skatuvi piepildīja aktīvas dejas un skanīgas dziesmas, radot jautrības un svētku noskaņu. Pasākumā tika sumināti labākie tehnikuma izglītojamie, kuri saņēma pateicības dāvaniņas par panākumiem mācībās un ieguldījumu izglītības iestādes sabiedriskajā dzīvē, kā arī paziņoti konkursa “Makunbat” un “Reiz Ziemassvētku mežā…” uzvarētāji.

Konkursa “Makunbat” (makulatūra) uzvarētāji – P-44 grupa;

Konkursa “Makunbat” (baterejas) uzvarētāji – LD-11 grupa;

Konkursa “Reiz Ziemassvētku mežā…” vietu sadalījums:

1.vieta – P-11;

2.vieta – DT-11;

3.vieta – EM-21.

Apsveicam! Paldies ikvienam izglītojamajam par dalību konkursos! Tāpat, īpašs paldies par radīto svētku noskaņojumu vokālajam ansamblim “Gamma” un tā vadītājam Staņislavam Grabļevskim, pulciņam “Fantāzija” un tā vadītājai Annai Balkunovai, Vitālijam Drozdovičam (PR-21), Klintai Susojevai (KS-21), Aļonai Pisarjonokai (MK2/V16) un Innai Ivanovai (LD-21).  

Lai gaiši Ziemassvētki un laimīgs Jaunais gads!