Tehnikuma izglītojamie iepazīst karjeras iespējas “Profesiju gadatirgū”

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde sadarbībā ar vispārējās un profesionālās izglītības iestādēm 2024.gada 11.janvārī Daugavpils Kultūras pilī rīkoja pasākumu “Profesiju gadatirgus”, lai izglītojamie gūtu izpratni par darba tirgus tendencēm, pieprasītām profesijām un specialitātēm gan īstermiņā, gan tālākā nākotnē.

Pasākumu apmeklēja arī mūsu tehnikuma izglītojamie kopā ar profesionālās izglītības skolotāju A.Kočmarjovu, I.Šuļinu un pedagogu karjeras konsultantu S.Bogatkeviču. Izglītojamajiem izdevās iegūt informāciju par karjeras iespējam uzņēmumos un piemeklēt sev potenciālās prakses vietas, kā arī darba vietas vasaras periodam. Īpaša izglītojamo interese bija par uzņēmumu AS “Latvijas Maiznieks”, gastrobāru “Vēsma”, AS “Sadales tīkls”, viesnīcu “Park Hotel Latgola”, kā arī par Zemessardzes


34. kājnieku bataljonu un Zemessardzes 36.kaujas atbalsta bataljonu. Pasākuma gaitā neiztika arī bez uzvarām jautros konkursos! Liels paldies pasākuma organizatoriem, jo īpaši Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības atbalsta nodaļas pedagoģei karjeras konsultantei Santai Čeirānei par konstruktīvu pasākumu ar pozitīvu gaisotni.

Informāciju sagatavoja pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs