Tehnikuma izglītojamie iepazīst Daugavpils Tūrisma informācijas centru

Šī gada 6. februārī viesmīlības pakalpojumu speciālistu grupa K/V-21 apmeklēja Daugavpils Tūrisma informācijas centru moduļa «Tūrisma pakalpojumu un papildpakalpojumu pārdošana» ietvaros.

Vizītes laikā studentiem bija iespēja iepazīties ar TIC darba specifiku, uzzināt, kādi pakalpojumi tiek piedāvāti tūristiem. Kāpēc Daugavpils TIC darbība ir tik nepieciešama pilsētas dzīvē? Topošie speciālisti aktīvi iesaistījās diskusija par Daugavpils pilsētas popularizēšanu ne tikai valstiskajā mērogā, bet arī starptautiskajā, lai piesaistītu jaunus tūristus. TIC darbinieki padalījās ar mārketinga metodēm, kurus viņi izmantoja, lai reklamētu Daugavpils tūrismā produktu. Kā arī tiek apspriesti nestandartas situācijas, ar kuriem Daugavpils TIC darbiniekiem ir jātiek galā.

Ekskursijas beigās TIC darbinieki piedāvāja studentiem piedalīties nelielajā viktorīnā par Daugavpils pilsētu, atbildējot uz jautājumiem un saņemot patīkamas dāvanas ar pilsētas simboliku. Paldies Daugavpils Tūrisma informācijas centra darbiniekiem par viesmīlību un interesantiem stāstiem!

Informāciju sagatavoja profesionālās izglītības skolotajs Dmitrijs Bogdanovs