Apsveicam Valgas profesionālās izglītības centru

2024.gada 2.februārī Valgas profesionālās izglītības centrs (Igaunija) savās telpās pulcēja sadarbības partnerus – gan izglītības iestādes, gan uzņēmējus –, esošos studentus un absolventus, kā arī citus atbalstītājus: tika atzīmēta Starptautiskās loģistikas programmas 10 gadu īstenošanas jubileja.

Programmas īstenošanu Valgā sāka pirms 10 gadiem – tas ir pietiekams laika sprīdis, lai izvērtētu sasniegto un paveikto, atskatītos pagātnē un domātu par turpmāko attīstību un izaugsmi. Pasākuma laikā tika gūts ieskats starptautiskās loģistikas programmas attīstībā, tika teikts daudz atzinības un pateicības vārdu gan centra direktoram, gan loģistikas programmas vadītājam Veiko Ardelam.

Savukārt sadarbības partneri dalījās savā pieredzē un skatījumā par dažādiem loģistikas nozares virzieniem: uzrunu par dzelzceļa loģistikas attīstības perspektīvām teica arī Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma Transporta un loģistikas NMA vadītājs Dmitrijs Sirotko. Dmitrijs arī izcēla jau daudzus gadus ilgstošo sadarbību starp abām izglītības iestādēm, runājot par kopīgi īstenotajiem un vēl nākotnē īstenojamajiem starptautiskajiem projektiem, kā arī tehnikuma pedagogu iesaisti kopīgu starptautisku izglītības programmu īstenošanā dzelzceļa jomā.  

Sirsnīgi sveicam mūs partnerus – Valgas profesionālās izglītības centru – ar lieliskas un pieprasītas starptautiskas mācību programmas īstenošanu 10 gadu garumā!

Informāciju sagatavoja projektu vadītāja Sandra Celmiņa