Loģistikas darbinieki iepazīst pakošanas materiālu daudzveidību

2023.gada 16.janvārī Daugavpils tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma profesionālās izglītības skolotājs Dmitrijs Sirotko un izglītojamā Anastasija Petrikina (LD-21) organizēja mācību ekskursiju uz uzņēmumu SIA “Pakella”. Ekskursijā piedalījas 2 skolotāji (Dmitrijs Sirotko, Natālija Panteviča) un 26 izglītojamie. Mācību ekskursija tika organizēta teorētisko zināšanu pārbaudes un kvalifikācijas eksāmena sagatavošanas nolūkos. Ekskursijas mērķis bija iepazīties ar vienu no vadošajiem iepakojumu materiālu tirdzniecības uzņēmuma darbību, visa veida iepakojumu materiāliem, iepakošanas iekārtam un to servisu.

SIA “Pakella” ir viens no vadošajiem iepakojumu materiālu ekspertiem Latvijā un Baltijā. Uzņēmums ir dibināts 1996. gadā un darbojās ar nosaukumu SIA “PTC”. 2020.gada novembrī uzņēmums visā Baltijā mainīja nosaukumu uz SIA “Pakella” ar mērķi kļūt vēl atpazīstamākiem un pieejamākiem mūsu klientiem.

 SIA “Pakella” filiāles un noliktavas atrodas lielākajās Latvijas pilsētās – Rīgā, Liepājā un Daugavpilī, tādejādi ļaujot būt tuvāk klientam un nodrošinot ātru, efektīvu loģistiku visā Latvijā. Uzņēmuma filiāles atrodas arī Lietuvā un Igaunijā.    

Ilgtermiņa klientu vidū ir ne tikai visiem zināmi uzņēmumi kā “Latvijas Finieris”, “Orkla Latvija”, “Gaujas koks”, “Dimdiņi”, “Liepkalni”, “Jaunpils pienotava”, “Rimi Latvija”, bet arī mājražotāji un ikviens, kurš meklē iepakojuma risinājumus ikdienas vajadzībām.       

Eksursijas laikā izglītojamajiem klātienē bija lieliska iespēja iepazīties ar daudziem noliktavu loģistikas procesiem un tēmam, kuras tika apskatītas moduļos: “Kravu apstrāde”, “Kravu pieņemšana un izsniegšana noliktavā”.

Pateicamies SIA “Pakella” Daugavpils filiāles vadītājai Jeļenai Petrikinai par lieliski organizēto ekskursiju, detalizētām atbildēm uz visiem interesējošiem jautājumiem un visiem darbiniekiem par sadarbību un kognitīvo ekskursiju.

Informāciju sagatavoja transporta un loģistikas NMA vadītājs Dmitrijs Sirotko