Atvērto durvju dienas 2024

2024. gada 19.- 21. martā Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums vēra savu trīs korpusu durvis un sniedza skolēniem iespēju iepazīt izglītības piedāvājumu pasākuma “Atvērto durvju dienas” ietvaros. 

Kopumā tehnikumu apmeklēja audzēkņi no septiņpadsmit Daugavpils pilsētas un Latgales reģiona izglītības iestādēm! Un praktiski visi apmeklētāji atbrauca, lai precizētu savu profesionālo izvēli, kā arī ar vēlmi klātienē iepazīties ar mācību vidi, dzīvošanas apstākļiem dienesta viesnīcā un pārrunāt sev interesējošus jautājumus ar saviem topošajiem pasniedzējiem.

Starp mūsu viesiem bija izglītojamie no Daugavpils Tehnoloģiju vidusskolas-liceja, Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas, Daugavpils 11.pamatskolas, Daugavpils 17.vidusskolas, Daugavpils Centra vidusskolas, Daugavpils Draudzīga aicinājuma vidusskolas, Daugavpils Iespēju vidusskolas, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas, Daugavpils Zinātņu vidusskolas, Preiļu 2. vidusskolas, Zemgales vidusskolas, Daugavpils Stropu pamatskolas-attīstības centra, Krāslavas ģimnāzijas, kā arī no Jersikas, Vaboles, Lāču un J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskolas.

Paldies nodaļu vadītājiem, skolotājiem par idejām un ieguldīto darbu! Pateicamies aktīvajiem izglītojamajiem par iesaistīšanos pasākuma vadīšanā, par teicamu darbu un atbildīgu attieksmi.

Informāciju sagatavoja pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs