AMI sporta kluba Latgales reģiona sacensības minifutbolā

2024.gada 16.maijā Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma komanda piedalījās sporta darba metodiskā centra “AMI” rīkotajās Latgales reģiona minifutbola sacensībās jauniešiem, kas šoreiz noritēja Višķos. Sacensībās piedalījās Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma, Latgales Industriālā tehnikuma, Rēzeknes tehnikuma, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas un Malnavas koledžas jaunieši.

Varam patiesi lepoties ar mūsu izglītojamo sasniegumu – iegūta 1.vieta! Apsveicam! Nākamais sacensību posms (fināls) noritēs jau 21.maijā Cēsīs, kurā piedalīsies spēcīgākās komandas no katra Latvijas reģiona!

Liels paldies izglītojamajiem par ieguldīto laiku un darbu, kā arī apsveicam ar pārliecinošo uzvaru! Sacensībās piedalījās jaunieši – Artjoms Mihailovs (AE-21), Artjoms Vinokurovs (PR-21), Emīls Gaiļums (AE-21), Maksims Oladjko (AE-11), Ņikita Markulis (EM-11), Edgars Ešenvalds (P-42), Vjačeslavs Miklaševskis (EM-11), Kristers Čerpakovskis (EM-11), Elmārs Stivriņš (P-44), Daniels Prekelis (DT-31), Artjoms Samohvalovs (EM-31), Maksism Guboglu (DT-31), Jegors Borisevičs (LD-11). Mēs no sirds lepojamies ar Jums! Pateicamies sporta skolotājiem un sporta organizatoram M.Jenbajevam par ieguldīto darbu izglītojamo sagatavošanā sacensībām! Paldies metodiskajam centram “AMI” par sacensību organizēšanu!