Apsveicam tehnikuma komandu ar iegūto 2.vietu Latvijas mēroga minifutbola sacensībās

Pēc pārliecinošas uzvaras Latgales reģionā Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma komanda 2024.gada 21.maijā, Cēsīs, piedalījās sporta darba metodiskā centra “AMI” minifutbola finālsacensībās jauniešiem.

Kopumā piedalījās astoņas profesionālās izglītības iestādes no visas Latvijas, kuru vidū mūsu izglītojamie ieguva godalgoto 2.vietu! Turklāt par labāko spēlētāju finālsacensībās tika atzīts Elmārs Stivriņš (P-44), kurš saņēma balvu no Latvijas Futbola federācijas. No sirds apsveicam!

Liels paldies visiem izglītojamajiem par ieguldīto laiku un darbu! Sacensībās piedalījās jaunieši – Artjoms Mihailovs (AE-21), Artjoms Vinokurovs (PR-21), Emīls Gaiļums (AE-21), Maksims Oladjko (AE-11), Ņikita Markulis (EM-11), Edgars Ešenvalds (P-42), Vjačeslavs Miklaševskis (EM-11), Kristers Čerpakovskis (EM-11), Elmārs Stivriņš (P-44), Artjoms Samohvalovs (EM-31), Maksims Guboglo (DT-31), Jurijs Saveljevs (DT-11). Mēs lepojamies ar Jums!

Pateicamies sporta skolotājiem un sporta organizatoram M.Jenbajevam par ieguldīto darbu izglītojamo sagatavošanā sacensībām! Liels paldies metodiskajam centram “AMI” par sacensību organizēšanu!