Neformālā izglītība

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums organize semināru
“Tradicionālo zupu jauni risinājumi”

Semināra ilgums – 4 stundas (praktiskās nodarbības 4 stundas 1.labaratorijā)

22. vai 23. Maijā, plkst. 16.30-19.10

Miera ielā 57, Daugavpilī  

Nodarbību tēmas:

  • Buljonu nozīme un lietošana ēdienu gatavošanā
  • Buljonu veidi (kaulu, gaļas, zivju, dārzeņu) , receptūras, gatavošanas tehnoloģija, izmantošana, kvalitātes prasības.
  • Nedzidrās zupas (kāpostu, biešu, gurķu, kartupeļu), receptūras, gatavošanas īpatnības, pasniegšana, kvalitātes prasības.
  • Zupu pasniegšanas noteikumi un noformēšanas kārtība.
  • Zupu iedalījums un vispārējie gatavošanas noteikumi.

Nodarbības vadīs DTTT skolotāja Nonna Akopova

Kursi tiks organizēti tikai salasot noteiktu skaitu – 12 dalībniekus 

Pieteikties kursiem elektroniski līdz 20.05.2024. plkst. 10.00

Noslēgumā dalībniekiem tiek izsniegta apliecība

Katra kursa dalībnieka maksa par kursiem – 21.80 EUR

Pieteikuma anketa: https://forms.office.com/e/in0zqn8x2p


BANKAS REKVIZĪTI:

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums

Strādnieku iela 16, Daugavpilī, LV-5404

Vienotais reģistrācijas Nr.40900039340

PVN reģistrācijas Nr. LV40900039340

Norēķinu konta Nr. LV79TREL215069800100B

Valsts kase, kods TRELLV22


Tekstā uzrādīt: 21351 vārds, uzvārds, personas kods, par neformālo izglītību, par kursiem