
2024. gada 11. oktobrī tehnikuma Miera ielas mācību korpusā notika seminārs “Latvijā audzēti dārzeņi”. Seminārā piedalījās interesenti, kuri vēlējās paplašināt savas zināšanas par dārzeņu nozīmi uzturā un to gatavošanas tehnoloģijām, tādā veidā apzinoties vietējo, Latvijā audzēto, produktu nozīmi.
Dalībnieki iepazinās ar dažādiem dārzeņu pagatavošanas veidiem, tostarp zupām, sautējumiem un sacepumiem. Tika aplūkotas ne tikai garšas kombinēšanas iespējas, bet arī dārzeņu kvalitātes prasības un to pareiza sagatavošana.
Semināru vadīja profesionālā izglītības skolotāja Nonna Akopova, kuras meistarība iedvesmoja visus klātesošos. Arī paši dalībnieki aktīvi iesaistījās diskusijās un dalījās savā ēdienu gatavošanas pieredzē. Sirsnīgs paldies visiem dalībniekiem par interesi un aktīvu piedalīšanos! Liels paldies arī skolotājai Nonnai Akopovai vertīgo un izzinošo semināru, kā arī par ieguldīto laiku!
Gaidām nākamajos semināros, lai turpinātu apgūt jaunas prasmes!