

Tieši ar šādu nosaukumu 2025.gada 4.aprīlī Rotko muzeja konferenču zālē norisinājās apmācības viesmīlības, ēdināšanas u.c. nozaru pārstāvjiem saistībā ar komunikāciju ar viesiem, klientiem, biznesa partneriem. Apmācības vadīja Didzis Grāvītis, SIA “Centurion Hospitality” vadītājs un dibinātājs, atzīts eksperts ar vairāk nekā 17 gadu pieredzi apkalpošanā, viesmīlībā un vadībā.
Lai arī sākotnēji pasākuma mērķa auditorija bija ēdināšanas uzņēmumu un viesnīcu pārstāvji, tomēr apmācībās piedalījās plašs interesentu loks – ne tikai ēdinātāji un viesnīcu pārstāvji, bet arī muzeju darbinieki, izglītības iestāžu pārstāvji, kā arī gidi.
Tehnikumu šajā pasākumā pārstāvēja inovāciju un attīstības nodaļas vadītājs Jānis Punculis un projektu vadītāja Sandra Celmiņa, galvenais dalības mērķis un uzdevums bija ne tikai pašiem izvērtēt un pilnveidot komunikācijas pieejas, bet arī izstrādāt komunikācijas stratēģiju topošajam Kulinārās pieredzes centram, kas tiks atvērts tehnikuma telpās 2026.gadā Interreg VI-A Latvijas–Lietuvas programmas 2021.–2027. gadam līdzfinansētā projekta „Kulinārā tūrisma attīstība caur mūsdienu lietuviešu un latviešu tradicionālās virtuves garšu” (Nr. LL-00224) ietvaros. Apmācības pārtraukumā tehnikuma un Daugavpils valstspilsētas pašvaldības pārstāvji iepazīstināja nozares speciālistus ar īstenojamo projektu, tā sasniedzamajiem rezultātiem un potenciālajām iesaistes iespējām projektā.
Liels paldies Didzim Grāvītim par fantastisko apmācības sesiju, kas ļāva dziļāk ieskatīties faktiskajā komunikācijā un izprast dažādu tās aspektu nozīmi!
Informāciju sagatavoja projektu vadītāja Sandra Celmiņa