Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums 2024. gada 30.un 31. oktobrī
plkst. 14.00 – 19.00 organizē pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kursus modulī: Kravu apstrāde – “Dažādu iepakojumu izmantošana kravu apstrādē, optimizējot zaļo pēdu loģistikas pakalpojumos”.
(12 stundas)
Kursa programma:
1.diena 30.oktobris:
• Kravu iepakojumu veidi, materiāli un to apzīmējumi. Kravu taras un iepakojuma klasifikācija. Plastmasas iepakojums. Papīra iepakojums.
• Kravu salikšana, iepakošana un marķēšana atbilstoši normatīvo aktu prasībām.
• Kombinētais iepakojums. Kombinētā iepakojuma struktūra. Kombinētā iepakojuma daudzveidība.
• Jaunie (progresīvie) iepakojuma veidi. Jauno iepakojumu veidu atbilstība tirdzniecības un loģistikas prasībām un analizējamām kravām (precēm).
2.diena 31.oktobris:
• Dažādu taru veidu vairākkārtējas aprites iespējas. Dažādu taru veidu vairākkārtējas aprites iespējas izmaksu minimizēšanai.
• Zaļmaldināšana (greenwashing) un tās pazīmes. Zaļmaldināšanas (greenwashing) variācijas mūsdienīgā pasaule.
• Iepakojuma apsaimniekošana (utilizācija). Dažādu iepakojuma veidu apsaimniekošanas (utilizācijas) iespējas. Iepakojuma apsaimniekošanas tendences Latvijā, Eiropas Savienībā un pasaulē.
Kursus vadīs Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma
profesionālo priekšmetu pedagogs Mg. oec. Dmitrijs Sirotko.
Kursi tiks īstenoti Microsoft Teams tiešsaistē. Saite kursu pieejai dalībniekiem uz viņu norādīto e-pastu tiks nosūtīta 2024. gada 28. oktobrī.
Kursu dalībnieki saņems 12 stundu apliecinājumu par dalību tiešsaistes kursos.
Pieteikšanās elektroniski līdz 2024.gada 28.oktobrim.
Pieteikuma anketa: https://forms.office.com/e/3ZTYjxpcgb
Neskaidrību gadījumā zvanīt 26540659 vai sazinieties elektroniski janis.punculis@dttt.lv
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums 2024. gada 20.un 22. novembrī organizē pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kursus modulī: “Konditorejas izstrādājumu gatavošana” , “Krēmu desertu gatavošana” – “Bioloģiskie (eko) produkti konditorejā.”
(12 stundas)
Kursa programma:
1.diena 20.novembris:
• Smilšu kūku gatavošana no plaucētās mīklas un BIO produktu izmantošana;
• Smilšu mīklas pusfabrikāta – krakelīns gatavošana;
• Ogu-augļu pusfabrikāts – “konfi”;
• Ogu-augļu pusfabrikāta – “konfi” gatavošana;
• Mūsdienīgs noformējums.
2.diena 22.novembris:
• Smilšu kūku veidošana, cepšana;
• Noformēšanas elementu gatavošana;
• Kūku noformēšana un pasniegšana.
Kursus vadīs Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma profesionālo priekšmetu pedagoģe Svetlana Beļakova.
Kursi Microsoft Teams tiešsaistē tiks īstenoti 20.novembī (6 stundas)
plkst. 14.00 – 19.00. Saite kursu pieejai dalībniekiem uz viņu norādīto e-pastu tiks nosūtīta 2024. gada 19. novembrī.
22.novembrī plkst. 11.30 – 15.30 (6 stundas) kursi notiks klātienē.
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā Miera ielas mācību korpusā konditoru laboratorijā (Miera iela 57, Daugavpils (55°52’42.0″N 26°32’38.7″E)).
Kursu dalībnieki saņems12 stundu apliecību par dalību kursos.
Pieteikšanās elektroniski līdz 2024.gada 15.novembrim.
Pieteikuma anketa: https://forms.office.com/e/V2AiAQQjAP
Neskaidrību gadījumā zvanīt 26540659 vai sazinieties elektroniski janis.punculis@dttt.lv